Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα

Πάτρα: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τα πα...

Η Δημοτική Αστυνομία καταγράφει και μετά παρεμβαίνει η Πολεοδομία

Σε συνέχεια της αυτοψίας που πραγματοποίησαν στους πεζόδρομους της Αγίου Νικολάου και της Ραδινού, καθώς επίσης και στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλατεία Όλγας), ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού κ. Χρήστος Λέγκας και ο Προϊστάμενος της Πολεοδομίας Πάτρας κ. Βασίλης Τσονάκας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη το μεσημέρι της Δευτέρας, στο γραφείο του Αντιδημάρχου. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν οι  διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν, για να εξαλειφθεί το φαινόμενο της κατάληψης των πεζόδρομων και της πλατείας, από τους ιδιοκτήτες των καφετεριών, με τραπεζοκαθίσματα και ανεμοφράκτες.

Η σύσκεψη έγινε παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και αποφασίστηκε, να συνεχιστεί από τη Δημοτική Αστυνομία η καταγραφή των παράνομων κατασκευών, προκειμένου αμέσως μετά να αναλάβει η Πολεοδομία, έτσι ώστε ανεμοφράκτες και τραπεζοκαθίσματα να επανέλθουν στα προηγούμενα, νόμιμα πλαίσια.

Παράλληλα, για το παλαιό κτίριο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου και Αγίου Νικολάου και το οποίο καταστηματάρχης είχε κλείσει με σύρμα και τοποθέτησε τραπεζοκαθίσματα, ο Δήμος κάλεσε τον επιχειρηματία να γκρεμίσει εντός των ημερών την γυψοκατασκευή που είχε τοποθετήσει παράνομα και αμέσως μετά θα αναλάβει η υπηρεσία Καθαριότητας, προκειμένου να αποδοθεί το τμήμα του πεζόδρομου, στους πεζούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις