Cover Story

  • http://cdn.thebest.gr/media/images/magMain/bnfwiszqwp4d05f0e2de096.jpg

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΟΥΚΙΟΥ - Η Σία θέλει να παντρευτεί

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΟΥΚΙΟΥ

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΝΤΟΥΚΑ Δεκέμβριος 2010ΣΕΛ.110

Μέσα σε δύο χρόνια εγκατέλειψε το κομμωτήριο, πήρε τον τίτλο της Star Hellas, αρραβωνιάστηκε, μετακόμισε στην Κύπρο και εξαφανίστηκε... Η φρεσκοχωρισμένη Διονυσία Κούκιου (Σία για τους πατρινούς φίλους της), επέστρεψε στην Ελλάδα και στο modeling, δε μετανιώνει για τίποτα γιατί φοβάται μην πάθει κατάθλιψη και μας εξηγεί γιατί αντιμετωπίζει χαλαρά την καριέρα της: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια».
Πού χάθηκες δύο χρόνια τώρα;
Πήρα τον τίτλο, αλλά δεν τον αξιοποίησα. Τα παράτησα για δύο χρόνια. Είχα φύγει από την Αθήνα. Ουσιαστικά δεν έκανα τίποτα, δεν δούλευα, ήμουν για λίγο στη Θεσσαλονίκη και μετά στην Κύπρο. Μη με ρωτήσεις γιατί.
Γιατί;
Είχα μια σχέση και είχα διαλέξει να είμαι εκεί.
Πώς ήταν στην Κύπρο;
Ωραία, αλλά σαν την Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα μέρος. Βέβαια ταξίδευα συνέχεια, δεν ήμουν μόνιμα στην Κύπρο.
Μέχρι τα 19 ήσουν στην Πάτρα και δούλευες στο κομμωτήριο της Κορίνας Συνοδινού, τι έκανες μετά; Εννοώ πριν βγεις Star Hellas.
Έφυγα και πήγα στην Αθήνα με σκοπό να ασχοληθώ με το modeling. Αν θυμάσαι και όσο ήμουν στην Πάτρα έκανα φωτογραφίσεις και διαφημιστικά στην τηλεόραση.
Σήμερα θα επέστρεφες στην Πάτρα;
Μου κάνεις δύσκολη ερώτηση. Θα σου έλεγα όχι, αλλά αν με δεις σε ένα χρόνο να επιστρέφω, θα πεις τρελή είναι; Γιατί, υπήρχε περίπτωση να πάω στην Κύπρο; Κι όμως πήγα. Νομίζω όμως ότι όταν γεράσω θα γυρίσω στην Πάτρα. Σε αυτή τη φάση δεν θα επέστρεφα. Έχω μάθει αλλιώς, εδώ δεν έχω τι να κάνω.
Νιώθεις ότι δεν αξιοποίησες σωστά τον τίτλο της Star Hellas;
Τώρα όπως έχουν γίνει τα πράγματα είναι διαφορετικά. Παλιά έκανες καριέρα όταν έβγαινες Star Hellas. Σήμερα υπάρχουν τόσες κοπέλες κι όλες πολύ όμορφες, έτυχε και πήρα εγώ τον τίτλο, υπάρχουν όμως πολύ πιο όμορφες κοπέλες που απλώς δεν πηγαίνουν στα καλλιστεία.
Όμως εσύ εξαφανίστηκες τελείως.
Βαριέμαι πολύ εύκολα. Όταν θέλω κάτι και το πετύχω, μετά δεν με απασχολεί, δεν το θέλω πια. Στην Ελλάδα modeling δεν υπάρχει, στο εξωτερικό μόνο μπορείς να δουλέψεις αλλά εγώ την Ελλάδα δεν την αφήνω με τίποτα. Παρότι μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις για το εξωτερικό, ακόμη και τώρα μου γίνονται.
Τη δεκαετία του ’90 τα μοντέλα ήταν πραγματικές σταρ. Και τα χρήματα ήταν τότε πολύ καλά. Σήμερα πώς είναι;
Μέχρι που βγήκα Star Hellas τα λεφτά ήταν μια χαρά. Τώρα ο κόσμος δεν έχει να φάει, θα ασχολείται με φωτογραφήσεις και επιδείξεις; Έλεος. Επιδείξεις πια δεν γίνονται πολλές. Καταρχήν δεν βρίσκουν σπόνσορες. Και τα χρήματα δεν είναι καλά. Καμία σχέση με παλιότερα.
Όταν θα τελειώσει το modeling έχεις σκεφθεί τι θες να κάνεις επαγγελματικά;
Όχι δεν ξέρω τι θα κάνω στη ζωή μου (γέλια)… Και τώρα, χαλαρά το κάνω. Το μόνο που έχω σκεφθεί είναι ότι θέλω να κάνω οικογένεια, μόνο αυτό μπορώ να σου πω. Όλα τα υπόλοιπα δεν τα σκέφτομαι. Δεν εννοώ ότι θέλω να κλειστώ στο σπίτι. Θα ήθελα να ασχοληθώ με τα παιδιά μου, όταν θα κάνω παιδιά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να παντρευτώ. Δεν ξέρω όμως αν θα παντρευτώ.
Έχεις βρεθεί όμως κοντά στο γάμο.
Ναι.
Και;
Πώς με βλέπεις; Συνήλθα. Μπορεί σε ένα μήνα να με δεις παντρεμένη, μπορεί σε δέκα χρόνια να με δεις ανύπαντρη, δεν λέω τίποτα πια γιατί δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει.
Ένιωσες να αλλάζει η συμπεριφορά των ανδρών, από τη στιγμή που πήρες τον τίτλο;
Ήταν καλύτερα τα πράγματα με τους άντρες πριν βγω Σταρ Ελλάς. Όσοι με προσεγγίζουν είναι όλοι βλάκες, κανένας σωστός δεν με προσεγγίζει… (Πάλι γέλια). Δεν πολυασχολούμαι κιόλας… Τώρα θα μου πεις με τι ασχολείσαι; Με τις γυναίκες; Όχι, με τους άντρες ασχολούμαι αλλά δεν με ενδιαφέρει αν με κοιτάζει ο ένας και ο άλλος.
Πώς είναι ο ιδανικός άνδρας για σένα;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τον θέλω μελαχρινό. Κοιτάζω το χαμόγελο και τα χέρια. Δεν μου αρέσουν πάντα οι όμορφοι άντρες, όταν ένας άνδρας μου προκαλέσει το ενδιαφέρον δεν με ενδιαφέρει αν είναι άσχημος. Εγώ θα τον βλέπω όμορφο.
Πέρα από την εμφάνιση, τι άλλο σου προκαλεί το ενδιαφέρον; Το να είναι κάποιος ευκατάστατος είναι σημαντικό για σένα;
Αυτό που με ενδιαφέρει, αν βρω τον άντρα με τον οποίο θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά, είναι τα παιδιά μου να μην πεινάσουν ποτέ. Δεν θα με χάλαγε να είναι και πλούσιος…
Έχεις βγάλει λεφτά από αυτή τη δουλειά;
Βγάζω λεφτά, είμαι ικανοποιημένη. Χαλάω όμως πάρα πολλά στα ρούχα. Είμαι πολύ σπάταλη.
Σε αγχώνει το μέλλον σου σε σχέση με τα οικονομικά; Εννοώ τα μοντέλα έχουν ημερομηνία λήξης.
Όχι δεν με αγχώνει. Αν δεν είχα πίσω τους δικούς μου να μπορώ να στηριχθώ, θα με άγχωνε. Αλλά από τη στιγμή που ξέρω ότι από κάπου έχω να παίρνω δεν με αγχώνει.
Επαγγελματικά θα σκεφτόσουν ποτέ να επιστρέψεις στην κομμωτική;
Βέβαια. Αν ξαναγυρνούσα στην Πάτρα γιατί να μην το έκανα; Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Πάρα πολλές φορές πάνω σε απελπισία λέω θα γυρίσω στην Πάτρα, θα μείνω στη μάνα μου και στον πατέρα μου, θα τρώω, θα πίνω όλη μέρα, και θα δουλεύω στην Κορίνα. Δεν κάνω πλάκα.
Επαφές με την Πάτρα έχεις διατηρήσει;
Έρχομαι πιο συχνά πλέον. Εδώ είναι οι φίλοι, η οικογένειά μου, οι δικοί μου άνθρωποι. Κάνω παρέα με πάρα πολύ κόσμο, έχω μια δυο φίλες κολλητές.
Περιέγραψέ μου το 24ωρό σου.
Δουλεύω χαλαρά, τώρα τελευταία. Όταν δεν έχω δουλειά στην Αθήνα θα ξυπνήσω στις 2-3 το μεσημέρι, μετά θα φάω…
Τρως όντως;
Ναι.
Γυμνάζεσαι;
Όχι. Θα ξυπνήσω θα μπω στο facebook να δω αν έχω τίποτα. Θα τηλεφωνήσω στις φίλες μου, μετά θα πάω στο σπίτι της μιας, στο σπίτι της άλλης, θα κανονίσουμε τι θα κάνουμε το βράδυ και μετά θα βγούμε μέχρι το πρωί. Εννοείται ότι ακούμε μόνο Ελληνικά.
Ξεχωρίζεις κάποιο μοντέλο, ή κάποια κοπέλα που να λες αυτής την καριέρα θα ήθελα;
Νομίζω ότι τις βλέπω όλες ίδιες.
Γυμνό θα έκανες;
Καταρχήν όταν πήρα τον τίτλο δεν επιτρεπόταν να κάνω γυμνό, ήταν και στο συμβόλαιό μου. Ίσως να έκανα γυμνό. Αλλά αφού δεν έχω κάνει μέχρι τώρα, κάτι σημαίνει αυτό. Δεν θέλω να μπαίνει ο κάθε ένας πελάτης στο μαγαζί του πατέρα μου, και να βλέπει εμένα στα περιοδικά γυμνή. Θα νοιώθω εγώ άσχημα, αλλιώς μπορεί και να το έκανα.
Όλα αυτά που λέγονται για τα περίεργα κυκλώματα στο χώρο του modeling ισχύουν;
Έχω δουλέψει μέρα και είναι πολύ χειρότερα. Δε νομίζω ότι κάποιος παρασύρει αυτές τις κοπέλες. Νομίζω ότι μόνες τους πάνε. Ξέρεις πόσες λένε ότι είναι μοντέλα και είναι βίζιτες;
Καβάλησες το καλάμι, όταν πήρες τον τίτλο;
Όχι, το είχα καβαλημένο από πριν. Εντάξει σίγουρα πήρα μια επιβεβαίωση σαν γυναίκα.
Έρχεσαι πια συχνά στην Πάτρα; Μίλησέ μου για την οικογένειά σου.
Ο αδελφός μου είναι παντρεμένος με τρία παιδιά. Η αδελφή μου μένει στην Αθήνα μαζί μου. Δεν δουλεύει. Μόνο ο αδελφός μου δουλεύει στο μαγαζί του πατέρα μου. Είναι ένα συνοικιακό μαγαζί. Όταν έρχομαι στην Πάτρα, έρχομαι συνήθως για δουλειά και δεν τους πολυβλέπω.
Πού θα βρίσκεσαι τα Χριστούγεννα;
Δεν ξέρω. Δεν ξέρω καν αν θα είμαι στην Ελλάδα.
Αισθηματικά είσαι μόνη σου;
Στην καρδιά μου δεν είμαι μόνη μου. Στη ζωή μου είμαι μόνη μου. Από τότε που έχω χωρίσει δεν έχω κάνει σχέση. Γενικά δεν έχω κάνει τίποτα. Γύρισα, βρήκα τις φίλες μου. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Για έναν και μόνο λόγο. Μην πάθω καμία κατάθλιψη. Και για ποιο λόγο να μετανιώσω; Μια χαρά πέρασα, πήρα πάρα πολλά πράγματα, ήταν μια εμπειρία ζωής, ζούσαμε μαζί δυο χρόνια με αυτόν τον άνθρωπο.
Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια;
Σε δέκα χρόνια θα είμαι 34 χρονών. Θα ήθελα σίγουρα να έχω κάνει οικογένεια και να έχω τουλάχιστον ένα παιδί. Δεν με νοιάζει πού θα μένω.
Με νοιάζει μόνο να είμαι με τον άντρα μου και να είμαι ευτυχισμένη. Το θέμα είναι να βρω την ευτυχία μου, αν μπορέσω να την βρω.

Bookmark and Share

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΝΙΚΟΣ & ΤΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥΟκτώβριος 2012
ΧΑΡΑ ΠΑΝΤΑΖΑΤΟΥ – ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΙούλιος 2012
ΧΡΗΣΤΟΣ ΨΑΡΙΑΔΗΣΑπρίλιος 2012
ΑΡΤΕΜΙΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ - Περιμένει ΓιοΔεκέμβριος 2011
ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - H Star της Πάτρας Οκτώβριος 2011
ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΣΣΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΝΗΣ - «Λουξαρουν» ταχύτηταΙούνιος 2011
ΝIKOS APOSTOLOPOULOS - «Ο Nikos ντύνεται γαμπρός»Απρίλιος 2011
ΑΘΗΝΑ ΜΑΞΙΜΟΥ & ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ - Επιστρέφουν στον τόπο του...ευτυχήματοςΦεβρουάριος 2011
Οι Εκλογες τους πηγαινουν πολύΝοέμβριος 2010
Γιώργος Κιμούλης εναντίον Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη ή Milo Tindle VS Andrew WykeΣεπτέμβριος 2010
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣΙούλιος 2010
ΜΑΡΙΑ ΦΛΩΡΑΤΟΥΙούνιος 2010
Χρήστος ΛούληςΜάϊος 2010
ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗΑπρίλιος 2010
Ζεν πρεμιέ παίκτης - ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣΜάρτιος 2010
ΕΦΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ - First LadyΦεβρουάριος 2010
Καρέ της... ΝτάμαςΔεκέμβριος 2009
Όλα στον αέραΝοέμβριος 2009
ΗΡΩ ΛΕΧΟΥΡΙΤΗ «Έτσι είμαι εγώ…» Οκτώβριος 2009
Κατσικόπουλος-Φούρας οδηγούν το Super RallyΣεπτέμβριος 2009
2 1

news

Πάτρα: Έφυγε νωρίς η Γεωργία Κασκαμπά – Αφήνει πίσω άνδρα και δυο παιδιά

Μια νέα γυναίκα, μόλις 33 ετών, έχασε τη μάχη που έδινε όλο το προηγούμενο διάστημα για να κρατηθεί στη ζωή. Η Γεωργία Κασκαμπά άφησε την τελευταία της πνοή, αφήνοντας πίσω δυο μικρά παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Αντώνη, και τον σύζυγό της Παναγιώτη Ρίζο. Η Γεωργία Κασκαμπά ήταν γνωστή και αγαπητή στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα, όπου διατηρούσε καφετέρια. Η κηδεία της θα γίνει τη Μ. Τρίτη 23 Απρ...

περισσότερα
Οκτώβριος 2012

Οκτώμβιος 2012
Εσείς είστε το thebest.gr!

Στείλτε την εκδήλωσή σας στο www.thebest.gr κι εμείς...

Αποστολή εκδήλωσης!