Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μετά το I Love Karditsa έρχεται το Λάρισα Εμπιστευτικό με πατρινό ...άρωμα

Μετά το I Love Karditsa έρχεται το Λάρισ...

Μεταξύ των πρωταγωνιστών και πάλι τον Πατρινό Γεράσιμο Σκιαδαρέση

Την κινηματογραφική συνέχεια της επιτυχημένης κωμικής ταινίας «I Love Karditsa» που είχε προβληθεί στις αίθουσες τον Γενάρη του 2010 (στην μικρή οθόνη παίζεται αυτήν την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στο Star στις 21.00) ετοίμασε ο γνωστός σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης με τίτλο «Λάρισα Εμπιστευτικό» που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 3 Ιαν 2012 από την εταιρεία διανομής Odeon.

O Μαρκίδης, σκηνοθέτης αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών όπως το «Της Αγάπης μαχαιριά» και ταινιών όπως το περσινό «Στο ξέσπασμα του φεγγαριού» όπου είχε παίξει και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Γιάννης Βόγλης, ανηφορίζει αυτή τη φορά από την Καρδίτσα στην Λάρισα και παρουσιάζει στη νέα του ταινία μία νέα άκρως εμπιστευτική υπόθεση, έχοντας μαζί του και πάλι ένα πλούσιο καστ ηθοποιών. Σύμφωνα με το σενάριο της Πολυξένης Φραγκούλη, για χρόνια, η ζωή στα χωριά Πεζούλα και τη Βρυσούλα κυλούσε αρμονικά. Βέβαια ανάμεσα στις δύο κοινότητες υπάρχει ένας τοίχος, χτισμένος από άκρη σε άκρη και έτσι κανείς δεν μπλέκεται στην δουλειά του άλλου. Όταν όμως έρχεται ο Καλλικράτης να ενώσει τα δυο χωριά, έρχονται τα πάνω-κάτω! Ένας μεγαλοδημοσιογράφος πεθαίνει, το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού διχάζει, ο υπουργός «λαδώνεται», οι μίζες πάνε κι έρχονται, το ΣΔΟΕ ανακατεύεται, οι άνθρωποι της νύχτας ενοχλούνται, ατομικά και τοπικά συμφέροντα μπλέκονται, ενώ οι εκπλήξεις και οι ξεκαρδιστικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Τους εκπροσώπους της εξουσίας υποδύονται οι Τάσος Κωστής, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μιχάλης Μαρίνος ενώ τους κατοίκους της Πεζούλας οι Δημήτρης Τζουμάκης – Δήμαρχος και οι Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Άννα Μονογιού, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που κατάγεται ως γνωστόν από την Πάτρα, Χριστίνα Τσάφου, Ελένη Γερασιμίδου, Τάσος Παλαντζίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Μάριος Ιορδάνου, Ρεγγίνα Παντελίδη, Μιχάλης Ταμπούκας, Άγγελος Θεοδωρόπουλος, Πέτρος Ξεκούκης, Ευτυχία Φαναριώτη, Μπάμπης Αλατζάς, Μαίρη Πετρούτσα και ο Κώστας Βουτσάς. Όσο για τους κατοίκους της γειτονικής Βρυσούλας τους ενσαρκώνουν οι Δημήτρης Μαυρόπουλος-Δήμαρχος και οι Μπέσυ Μάλφα, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Γιάννης Ζουγανέλης, Τιτίκα Σαρικούλη, Δημήτρης Σταρόβας, Σταύρος Νικολαϊδης και η Έφη Παπαθεοδώρου του σήριαλ «Στο παρά πέντε» που κατάγεται από το νομό Αιτωλοακαρνανίας. Στο φιλμ διαβάσαμε ότι συμμετέχει και ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης σε ρόλο ηθοποιού καθώς και η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Κατερίνα Ζαρίφη.

Το μοντάζ είναι του Γιώργου Φωτεινάκη, τα σκηνικά του Βασίλη Μπάλτσα, η μουσική του Χρήστου Παπαδόπουλου και η Διεύθυνση Φωτογραφίας του Βασίλη Χριστομόγλου

Ο Στράτος Μαρκίδης έχει γεννηθεί στο Κάιρο με τους γονείς του να κατάγονται από την Κρήτη και τη Μυτιλήνη. Έχει σπουδάσει στη Κινηματογραφική Σχολή Σταυράκου και αρχικά ξεκίνησε να δουλεύει ως διανομέας ταινιών για να περάσει κατόπιν σε παραγωγές και στην σκηνοθεσία. Στον τηλεοπτικό και κινηματογραφικό χώρο βρίσκεται πάνω από τριάντα χρόνια και έχει σκηνοθετήσει πολλά σήριαλ όπως το «Αρχιπέλαγος», το «Μονοπάτι της αγάπης», κ.α. Στο μεταξύ ο Στράτος Μαρκίδης στις αρχές του Δεκεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα της νέας καθημερινής σειράς για λογαριασμό του ΑΝΤΑ1 με τίτλο «Είναι στιγμές» που θα βγει εκτός απροόπτου στον αέρα από τον Ιανουάριο του 2012. Ο Στράτος Μαρκίδης θα συνσκηνοθετεί μαζί με τον Γιάννη Βασιλειάδη, το σενάριο είναι των Άντας Γκούρμπαλη και Στέλλας Βασιλαντωνάκη, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατούν οι Σταύρος Ζαλμάς, Ναταλία Δραγούμη, Γιώργος Κιμούλης, Μπέσυ Μάλφα, Μαριλίτα Λαμπροπούλου κ.α.

Τ.ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture