Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 21 Ιουνίου

Tα ζώδια για σήμερα, 21 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Φεύγει ο Ήλιος απ' το ζώδιό  σας, για να περάσει σήμερα με το θερινό ηλιοστάσιο στο ζώδιο του  Καρκίνου, απ' όπου θα δώσει ακόμη  μεγαλύτερη έμφαση στον οικονομικό σας  τομέα. Μέσα απ' τη δημιουργικότητα  και το δόσιμό σας στη ζωή θα έχετε για ένα μήνα την ευκαιρία να βγάλετε χρήματα, ενώ είναι πιθανές αγορές και πωλήσεις.

Καρκίνος

Στο ζώδιό σας εισέρχεται σήμερα ο ζωοδότης ήλιος, σηματοδοτώντας το θερινό ηλιοστάσιο. Έτσι ανοίγει έναν μήνα στον οποίο αυξάνει η λάμψη, η ζωτικότητα, η αυτοπεποίθηση, η χαρά και η δημιουργικότητά σας. Πιθανά ξεκινήματα και νέα πορεία στη ζωή σας, όμως αποφύγετε να αρχίσετε πράγματα από 26/6 έως 20/7 λόγω ανάδρομου Ερμή.

Λέων

Ο Ήλιος άλλαξε σήμερα ζώδιο με το θερινό ηλιοστάσιο και θα διατρέχει  τον τελευταίο σας οίκο, μια περίοδος πιο εσωστρεφής (μέχρι τα γενέθλιά σας) όπου θα κάνετε απολογισμούς και θα κλείνετε κύκλους, μια τάση που είναι ήδη αρκετά έντονη τις τελευταίες εβδομάδες. Νιώθετε να ολοκληρώνετε θέματα και να ολοκληρώνεστε κατά κάποιο τρόπο.

Παρθένος

Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο σήμερα σηματοδοτεί το θερινό ηλιοστάσιο, ενώ για ένα μήνα θα τονίσει ακόμα περισσότερο τον οίκο της φιλίας, ένας τομέας που ήδη λόγω του Ερμή και της Αφροδίτης έχει ιδιαίτερη κινητικότητα. Δυναμική ενασχόληση με ομάδες και οργάνωση αυτών. Νέες φιλίες και πολύ σερφάρισμα και γνωριμίες στο ίντερνετ!

Ζυγός

Ο επαγγελματικός σας τομέας θα αποκτήσει  ακόμα περισσότερη δραστηριότητα  και δημιουργικότητα με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου σήμερα με το θερινό ηλιοστάσιο. Έτσι για ένα μήνα θα έρθετε σε επαφή με άτομα εξουσίας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε πιο γνωστοί επαγγελματικά και κοινωνικά. Η δημόσια ζωή σας αποκτά λάμψη.

Σκορπιός

Για το ζώδιό σας έχει ήδη απ' την αρχή του Ιουνίου ξεκινήσει  για τα καλά η περίοδος των ταξιδιών και των διακοπών, ενώ σήμερα με το θερινό ηλιοστάσιο και την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, τονίζεται ακόμα περισσότερο ο τομέας των ταξιδιών. Επίσης, για ένα μήνα, η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται και σε σπουδές, φιλοσοφία, πνευματικότητα ή νομικά ζητήματα.

Τοξότης

Σήμερα είναι το θερινό ηλιοστάσιο και ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο, απ' όπου θα τονίσει ιδιαίτερα θέματα οικονομικά για ένα μήνα. Έτσι τις  επόμενες εβδομάδες θα ασχοληθείτε  με την τακτοποίηση οφειλών, με ζητήματα δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών, συντάξεων κλπ. Όμως θα είναι και ένας ιδιαίτερα ερωτικός αστρολογικός μήνας, αλλά και με τάσεις ενδοσκόπησης και αυτο-ανακάλυψης.

Αιγόκερως

Ακόμα πιο ζωντανή αναμένεται να κάνει την κοινωνική σας ζωή  η είσοδος του Ηλίου στον Καρκίνο  από σήμερα, με το θερινό ηλιοστάσιο. Για ένα μήνα θα δώσει την ευκαιρία για νέους έρωτες αλλά και συνεργασίες, ενώ η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στη σχέση σας με το σύντροφο και τους καλούς σας φίλους, και στο πως να φέρετε περισσότερη ισορροπία.

Υδροχόος

Η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου σήμερα με το θερινό ηλιοστάσιο θα ενεργοποιήσει ακόμα περισσότερο τον εργασιακό τομέα, όπου για ένα μήνα θα είστε πιο δημιουργικοί, δοτικοί και θετικοί. Γι' αυτόν τον αστρολογικό μήνα επίσης η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται σε θέματα υγείας, διατροφής και βελτίωσης της καθημερινότητας και λεπτομερειών της ζωής.

Ιχθύες

Αυξάνει ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητα, τη ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή  σας η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου  σήμερα με το θερινό ηλιοστάσια. Για  ένα μήνα επίσης θα κάνει αρκετά έντονη την ερωτική σας ζωή, ενώ θα είναι μια πιο ανέμελη φάση, με ευκαιρίες για διασκέδαση, σπορ, χόμπι, παιχνίδι και με τη χαρά της ζωής!

Κριός

Θερινό ηλιοστάσιο σήμερα και ο  Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο, απ' όπου θα τονίσει τον τομέα του  σπιτιού/οικογένειας, ένας τομέας που  ήδη έχει αρκετή δραστηριότητα απ' την αρχή του Ιουνίου. Έτσι για  τις επόμενες εβδομάδες είναι πιθανές μετακομίσεις, ανακαινίσεις, πωλήσεις και αγορές. Επίσης γίνεται έντονη αναμόχλευση συναισθηματική και του παρελθόντος.

Ταύρος

Με το θερινό ηλιοστάσιο σήμερα και  την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, τονίζεται  ακόμα περισσότερο ο οίκος  της επικοινωνίας, κι έτσι οι επόμενες εβδομάδες θα δώσουν την ευκαιρία για αρκετές γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις, ιδέες και συμφωνίες. Γενικά ο νους σας είναι δραστήριος αλλά μπορεί να κάνετε και αρκετές μετακινήσεις, ταξιδάκια βόλτες. Μαθήματα, σεμινάρια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being