Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνεργάζεται με τον Μηδενιστή και κάνουν περιοδεία

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνεργάζεται με τ...

Αναμένεται να έρθουν και στην Πάτρα για μία μεγάλη συναυλία

Η δύσκολη οικονομικά εποχή μας απαιτεί και επιβάλλει θα λέγαμε πρωτότυπες και απρόσμενες συνεργασίες που θα προξενήσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Μία από αυτές σίγουρα είναι του δημοφιλούς τραγουδοποιού Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον ράπερ Μηδενιστή, οι οποίοι ήδη έχουν βγάλει παρέα τραγούδι, το «Σε ένα τοίχο» σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου, στίχους του Νίκου Μωραΐτη και του Μηδενιστή, ενώ έχουν ξεκινήσει και live εμφανίσεις παρέα, με μεγάλη επιτυχία.

Λίγο πριν το Πάσχα, Μηδενιστής και Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίστηκαν στο κλαμπ Vogue της Θεσσαλονίκης ενώ όπως διαβάσαμε ενόψει του καλοκαιριού ετοιμάζουν και περιοδεία που θα τους φέρει και στην Πάτρα (ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί ο χώρος).

Το τραγούδι «Σε ένα τοίχο» κυκλοφορεί από την Panik Records, μία εταιρεία που συνεχίζει τις ανατροπές και αναδεικνύει ξεχωριστές προτάσεις μουσικής!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Μηδενιστής, συνδύασαν το ταλέντο τους και παρουσίασαν μια από τις πιο ανατρεπτικές συνεργασίες.

Ο «περίεργο» για πολλούς αυτός καλλιτεχνικός συνδυασμός απογείωσε το τραγούδι, το οποίο ήδη βρίσκεται κολλημένο στην θέση Νο1 του Νational Airplay Chart.

Tο hit single "Σε ένα τοίχο" παρουσιάστηκε και στη διάρκεια του φετινού Madwalk πριν λίγο καιρό.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, είναι ένας Κύπριος καλλιτέχνης που για πάνω από 13 χρόνια αγγίζει και συνεπαίρνει το κοινό, με τη μουσική και τα τραγούδια του αντιπροσωπεύοντας μία μουσική ποιότητα αναλλοίωτη στο χρόνο ενώ ο Μηδενιστής είναι ένας ιδιαίτερος ραπ καλλιτέχνης που οι «ρίμες» του προκαλούν τις πιο έντονες συγκινήσεις στο νεανικό κοινό. Για το κομμάτι τους «Σε ένα τοίχο» ήδη γυρίστηκε και το σχετικό video clip από τον John Mitropoulos.

Να θυμίσουμε ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που έχει επανειλημμένα εμφανιστεί live στην Πάτρα και πάντα με μεγάλη επιτυχία, μετά από 4 μήνες εμφανίσεων στην Αθήνα (στην Ακτή Πειραιώς μαζί με το Γιάννη Ζουγανέλη και στο Σάκη Μπουλά την περασμένη χειμερινή περίοδο) και ύστερα από την επιτυχημένη περιοδεία του στο εξωτερικό (Αγγλία, Αυστραλία), θα κάνει περιοδεία ανά την Ελλάδα παρέα με το Μηδενιστή, για να μοιραστούν με τον κόσμο μοναδικές στιγμές μουσικής ανάτασης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture