Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται η σπουδαία Ελένη Βιτάλη μαζί με τον γιο της Νίκο Ξύδη στην Πάτρα

Έρχεται η σπουδαία Ελένη Βιτάλη μαζί με ...

Για μία μοναδική live εμφάνιση στις 29 Μαίου στην "Πολιτεία"

Μία από τις σπουδαιότερες καλλιτέχνιδες και από τις ωραιότερες και πιο χαρακτηριστικές λαικές φωνές, η Ελένη Βιτάλη θα έρθει στην Πάτρα για μία και μοναδική live μουσική εμφάνιση στον Πολυχώρο "Πολιτεία", στην Ακτή Δυμαίων την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013, στις 21.00.

Η Ελένη Βιτάλη την περασμένη χειμερινή σαιζόν εμφανίστηκε με επιτυχία στην Αθήνα στον «Σταυρό του Νότου» αλλά και τον περασμένο Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη στο Love Casual Living.

Η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια με το πλούσιο και ξεχωριστό ρεπερτόριο προσκαλεί το κοινό σε μια διαδρομή – αναδρομή γεμάτη μουσικές και χρώματα με τραγούδια απ όλη της την δισκογραφία.

Λαϊκά, δημοτικά, έντεχνα και ροκ, καθώς και τα δικά της, παντρεύονται δημιουργικά με τραγούδια άλλων, που αγάπησε και αγαπήσαμε όλοι, από εκείνα που μας “πειράζουν”. Τραγούδια “πειραχτικά” όπως λέει και η ίδια η Ελένη Βιτάλη με χιούμορ.

Όλα ενώνονται και διασκευάζονται από τον Νίκο Ξύδη ο οποίος έχει επιμεληθεί και την ενορχήστρωση του προγράμματος μαζί με τον κορυφαίο πιανίστα και μαέστρο Νεοκλή Νεοφυτίδη!

Το μπουζούκι, ο τζουράς και τα κρουστά συνομιλούν με την ηλεκτρική κιθάρα και το πιάνο, ενώ οι φωνές των μουσικών αγκαλιάζουν την μαγική φωνή της, άλλοτε με αέρινα πολυφωνικά φωνητικά κι άλλοτε σαν μοιρολόι που σου «γδέρνει» την ψυχή.

Συνταξιδιώτες της, ο Νίκος Ξύδης, και με την ιδιότητα του τραγουδοποιού, η ηθοποιός και ερμηνεύτρια Βαλέρια Κουρούπη και η μπάντα the Apotihans.

Η Ελένη Βιτάλη και η παρέα της υπόσχεται στο Πατρινό κοινό μια παράσταση “εφ' όλης της ύλης” .

Η Ελένη Λαβίδα όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έχει γεννηθεί στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 1954 και βρίσκεται στην Ελληνική δισκογραφία σχεδόν σαράντα ολόκληρα χρόνια. Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της είναι τα κομμάτια «Μία γυναίκα μπορεί», «Ανοίχτε τα τρελάδικα», «Και μαζί και μόνος», το κομμάτι από την ταινία «Ξαφνικός έρωτας», κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ξύδης με τον οποίο θα εμφανιστεί στην Πάτρα η Ελένη Βιτάλη, είναι ο 37χρονος γιος της από το γάμο της με τον Βαγγέλη Ξύδη.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ και 10 ευρώ το φοιτητικό και για ανέργους. Προπωλούνται στα δισκοπωλεία Discover και Musical.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture