Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα- Πάρτι με τον Dj Gogos και σέξι χορευτές ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα στο κλαμπ Space Rio

Πάτρα- Πάρτι με τον Dj Gogos και σέξι χο...

Στις 15.00

Το γνωστό καλοκαιρινό κλαμπ Space Rio στην παραλία του Ρίου της Πάτρας ανοίγει τις πύλες του νωρίς φέτος για το φετινό καλοκαίρι λόγω της ζέστης και διοργανώνει την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου 2013 ένα μεσημεριανό πάρτι που θα ξεκινήσει στις 15.00 και προβλέπεται να κρατήσει μέχρι το βράδυ.

Στο πάρτι θα παίξει μουσική ο διάσημος Έλληνας dj Gogos που το 2009 ψηφίστηκε στους τοπ 5 djs στα Best Dj Awards. Εκτός από τις ξεσηκωτικές μουσικές του dj Gogos όσοι βρεθούν την Κυριακή του Πάσχα το απόγευμα στο Space Rio night club, θα απολαύσουν και sexy dancers-χορευτές αλλά και διάφορα χορευτικά χάπενινγκ και σώου.

Ο Dj Gogos για πάνω από δέκα χρόνια είναι resident dj στο γνωστό κλαμπ της κσομπολίτικης Μυκόνου, το Space. Έχει ακόμα παίξει μουσική σε πολλά γνωστά κλαμπ και στέκια του εξωτερικού, ανάμεσα τους το Maddox στο Λονδίνο, το Space στην Ίμπιζα, το La Saponeria στη Ρώμη, στην Arena του Κιέβου αλλά και σε πόλεις όπως η Ζυρίχη, η Νέα Υόρκη, η Βοστόνη, το Τορόντο ακόμη και η μακρινή Μελβούρνη στην Αυστραλία.

Από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του ως μουσικός παραγωγός και dj ήταν η συμμετοχή του στο αποχαιρετιστήριο πάρτι του Space στην Ίμπιζα τον Οκτώβριο του 2004 αλλά και στο πάρτι για τη νίκη της ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Euro 2004 στο Crobar της Νέας Υόρκης όπου έπαιξε μουσική συνοδεύοντας και την τραγουδίστρια Άννα Βίσση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View