Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το 35ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών έχει δική του ραδιοφωνική εκπομπή

Το  35ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών έχει δικ...

Στο Πρώτο Διαδικτυακό Μαθητικό Ραδιόφωνο “European School Radio”

Το 35ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών στο πλαίσιο υλοποίησης Πολιτιστικού Προγράμματος με θέμα « Είμαστε στον αέρα» , ξεκίνησε δυναμικά τη συνεργασία του κατά τη φετινή σχολική χρονιά 2012-2013 με το Πρώτο Διαδικτυακό Μαθητικό Ραδιόφωνο “European School Radio”, με την αυτόνομη εκπομπή του “Μικροί Μεγάκυκλοι ” διάρκειας μισής ώρας, κάθε δεύτερη Κυριακή από 11.30 ως 12.00 .

Οι εκπομπές του έχουν ευρύ θεματικό κύκλο γύρω από το τραγούδι, την ποίηση, το παραμύθι, τα αθλήματα , το ρατσισμό, τα ανθρώπινα δικαιώματα , την αιμοδοσία , τις σχολικές δραστηριότητες, τα νέα του σχολείου κ.α. Για το σκοπό αυτό, οι μαθητές του Σχολείου με μεγάλη χαρά έχουν δημιουργήσει πολλαπλές ομάδες, κάθε μία από τις οποίες δημιουργεί τη δική της εκπομπή η οποία ακούγεται τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα.

Μέχρι στιγμής έχουν βγει στον αέρα εννέα εκπομπές που έχουν αποσπάσει πολύ καλές κριτικές.

Από την πλευρά των εκπαιδευτικών, εμψυχωτής και συντονιστής είναι ο καθηγητής Πληροφορικής (ΠΕ19) του Σχολείου μας, κ.Νικόλαος Μπακόπουλος με συνεργάτες τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Ευάγγελο Κομποχόλη, την Υποδιευθύντρια κ. Βασιλική Καλαντζή και την εκπαιδευτικό Μουσικής κ. Ελένη Παντελή.

Για να ακούσετε τις εκπομπές του Σχολείου επισκεφτείτε στο διαδίκτυο τη διεύθυνση :http://blogs.sch.gr/esrblog ή πληκτρολογήστε στη Μηχανή αναζήτησης της google :

EUROPEAN SCHOOL RADIO και πατήστε τον σύνδεσμο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις