Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Le Café Français- Ένα ...γλωσσικό καφέ από τον Σύνδεσμο Γαλλόφωνων Αχαΐας

Πάτρα:  Le Café Français- Ένα ...γλωσσικ...

Θα μπορούν να συναντιούνται όσοι επιθυμούν να ακούσουν ή να συμμετάσχουν σε συζητήσεις στα γαλλικά εντελώς δωρεάν

Ο πολιτιστικός Σύνδεσμος Γαλλόφωνων Αχαΐας (AFA), απευθυνόμενος σε όλους τους γαλλόφιλους της περιοχής Πατρών, ανακοινώνει την έναρξη του Le Café Français, ενός «γλωσσικού καφέ» όπου θα μπορούν να συναντιούνται όσοι επιθυμούν να ακούσουν ή να συμμετάσχουν σε συζητήσεις στα γαλλικά εντελώς δωρεάν (εναλλακτική λύση στην κρίση). Το Café Français αποτελεί μία μοναδική και πρωτότυπη ιδέα-ευκαιρία για να συναντηθούν οι έλληνες και οι γαλλομαθείς της περιοχής. Η μόνη υποχρέωση που υφίσταται είναι να πληρώσει ο καθένας την παραγγελία του. Το Café Français θα γίνεται δυο φορές το τρίμηνο.  Επόμενη συνάντηση την Τρίτη 16 Απριλίου 2013, από τις 8 το βράδυ έως τις 10:00 στο καφέ Το Νέον, Τριών Ναυάρχων 42, Πάτρα.

 

Η AFA απευθύνει κάλεσμα επίσης στους γονείς γαλλόφωνων παιδιών που ζουν στην περιοχή. Τα παιδιά τους έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μαθήματα γαλλικών με γαλλόφωνους καθηγητές. Τα μαθήματα αυτά εντάσσονται στο πρόγραμμα FLAM της AEFE, (οργανισμός για την εκμάθηση των γαλλικών στο εξωτερικό υπό την αιγίδα του Υπουργείου των Εξωτερικών της Γαλλίας). Τα μαθήματα γίνονται κάθε εβδομάδα για παιδιά και νέους από 2 έως 19 χρονών.

 

Τέλος, η AFA προσκαλεί τους γαλλόφιλους που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για τις δραστηριότητες του συλλόγου να επισκεφτούν την καινούργια  ιστοσελίδα : www.afapatras.com ή τη σελίδα facebook : https://www.facebook.com/AssociationDesFrancophonesDAchaie.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες :

 

 

 

Επαφές AFA

 

 

 

Ζεραλντίν Ζωρζέ-Κυπριανού : 69 38 67 26 59

 

 

 

Καρολίνα Τσαγανά : 69 49 47 59 11

 

 

 

Email : [email protected]

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις