Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Δημήτρης Στρέπκος των Celebrity Skin έκανε στην επίδειξη του, αφιέρωμα στον Τόμας Πρωτόπαπα

Ο Δημήτρης Στρέπκος των Celebrity Skin έ...

Ο Πατρινός δημιουργός και η συνεργάτιδα του Έλενα Μπάρλα εντυπωσίασαν στην φετινή Athens Exclusive Designer's Week

Η επίδειξη του επιτυχημένου και πρωτοποριακού σχεδιαστικού διδύμου των Celebrity Skin (το απαρτίζουν ο Πατρινός Δημήτρης Στρέπκος και η Έλενα Μπάρλα) εντυπωσίασε και φέτος στην πασαρέλα της Athens Exclusive Designer's Week που ολοκληρώθηκε στο Μέγαρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Λεωφόρο Συγγρού, στην Αθήνα.

Μάλιστα στην επίδειξη τους οι Celebrity Skin δεν ξέχασαν τον ηθοποιό Τόμας Πρωτόπαπα που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, νοσηλευόμενος εδώ και πάνω από 2 εβδομάδες στην μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ.

Έκαναν ένα μικρό αφιέρωμα-υπενθύμιση στον 26χρονο ξανθό ηθοποιό, με το σύνθημα «Stay strong-Μείνε δυνατός». Ο Τόμας Πρωτόπαπας είχε λάβει μέρος το φθινόπωρο του 2012 μαζί και με άλλα γνωστά πρόσωπα της σώουμπιζ όπως ο Δημήτρης Βλάχος και ο Γιώργος Χειμωνέτος, στην επίδειξη μόδας των Celebrity Skin.

Όπως γράφει το σάιτ Soknews, η επίδειξη ξεκίνησε με ένα μίνι αφιέρωμα στον Τόμας Πρωτόπαπα, που τα προηγούμενα χρόνια είχε περπατήσει στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες των Celebrity Skin. Στην οθόνη αρχικά προβλήθηκαν κάποια στιγμιότυπα από την περσινή εμφάνιση του άτυχου ηθοποιού, ενώ το συγκινητικό βίντεο έκλεισε με το μήνυμα "STAY STRONG" και εικόνες από τον γνωστό ηθοποιό.

Το σχεδιαστικό δίδυμο Celebrity Skin με τις αβάν γκαρντ δημιουργίες, ο Δημήτρης Στρέπκος και η Έλενα Μπάρλα, παρουσίασαν τη συλλογή φθινόπωρο / χειμώνας 2013 – 14.

Στην επίδειξη εμφανίστηκαν μεταξύ άλλων η ηθοποιός Πέμυ Ζούνη που δυστυχώς σκόνταψε και έπεσε την ώρα που ήταν στην πασαρέλα, η αέρινη και πάντα εντυπωσιακή και πανύψηλη Βίκυ Κουλιανού, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Λάουρα Νάργες, η σέξι Νατάσα Καλογρίδη, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Άντα Λιβιτσάνου  κ.α.

Ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις άφησε με τις δημιουργίες του και ο Πατρινός σχεδιαστής Πάνος Απέργης, ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους πως είναι ανάγκη ο κόσμος να αρχίσει να εμπιστεύεται περισσότερο τους Έλληνες σχεδιαστές.

 

 

Η φωτ. (από το σάιτ gossip.tv) όπου εικονίζεται μαζί με τους Celebrity Skin και ο Τόμας Πρωτόπαπας, είναι από την περσινή διοργάνωση μόδας.

Η φωτ. (από το σάιτ gossip.tv) όπου εικο...

Η φωτ. (από το σάιτ gossip.tv) όπου εικονίζεται μαζί με τους Celebrity Skin και ο Τόμας Πρωτόπαπας, είναι από την περσινή διοργάνωση μόδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight