Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μάθετε τα πάντα για τις νέες επικερδείς καλιέργειες Ιπποφαούς, Μύρτυλλου, Αρόνιας και Γκότζι Μπέρι

Πάτρα: Μάθετε τα πάντα για τις νέες επικ...

Στο σεμινάριο του Ινστιτούτο Τεχνολογίας της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας

Tο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας οργανώνει σεμινάριο για την καλλιέργεια του ιπποφαούς, του μύρτιλλου, της αρόνιας  και του γκότζι μπέρι  που είναι μερικές από τις πιο σημαντικές καινοτόμες καλλιέργειες στην Ελλάδα.  Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις  13-14 & 20-21 Απριλίου 2013 στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της ΕΕΤΕΜ Αχαΐας (www.eetema.gr) .

Το σεμινάριο θα διαρκέσει 20 ώρες. Βασικός ομιλητής θα είναι ο κύριος Κάσσανδρος Γάτσιος γεωπόνος, συγγραφέας του πρώτου βιβλίου για το ιπποφαές στην Ελλάδα αλλά και συγγραφέας και άλλων βιβλίων για την καλλιέργεια του μύρτιλλου, της ροδιάς, της τρούφας.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου πέρα από την εφ όλης της ύλης κατάρτιση πάνω στην καλλιέργεια του ιπποφαούς, του μύρτιλλου, της αρόνιας και του γκότζι μπέρι θα υπάρξει και ανάλυση της μέχρι τώρα πορείας των καλλιεργειών στην Ελλάδα των προβλημάτων που προέκυψαν και των λύσεων που δόθηκαν από τους ειδικούς επιστήμονες καθώς φυσικά και τις διεξόδους που θα προκύψουν όσο αναφορά την εμπορία και την μεταποίηση των παραπάνω καλλιεργειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης στα άτομα που θα συμμετέχουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο email: [email protected] ή στα τηλέφωνα: 6906190144 & 2610 279613 Δευτέρα έως Παρασκευή  9:00 – 13:00 & Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη 18:00 – 21:00.ώστε να λάβουν περαιτέρω  πληροφορίες για το κόστος και την εγγραφή τους στην εκπαίδευση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις