Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη καταφθάνει στην Πάτρα "με μία αγκαλιά τραγούδια"

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη καταφθάνει στην Πά...

θα εμφανιστεί στις 29 Μαρτίου 2013 στις 21.00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών

Με «Μια αγκαλιά τραγούδια», όπως ονομάζει τη μουσική της παράσταση η αγαπητή ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη, θα έρθει στην Πάτρα για μία μοναδική live εμφάνιση την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 στις 21.00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε αυτή την μίνι μουσική της περιοδεία μετά τις εμφανίσεις της στην Κύπρο αλλά και στη Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater στο Μύλο, θα επισκεφθεί και την Πάτρα, την οποία αγαπά ιδιαίτερα.

Από τις πιο τελευταίες εμφανίσεις της εδώ ήταν στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο μαζί με τον Στέφανο Κορκολή ενώ δυστυχώς δεν είχε καταφέρει να έρθει για να παρουσιάσει στην πόλη μας το εξαιρετικό πρόγραμμα της με την Ευανθία Ρεμπούτσικα που είχε χειροκροτηθεί στο Παλλάς της Αθήνας.

Πέρυσι είχε συνεργαστεί και με τον Μάριο Φραγκούλη στο Παλλάς και μάλιστα κυκλοφόρησαν μαζί και τον live δίσκο "Ραντεβού στο Παλλάς Live".

Στη συναυλία της στην Πάτρα στις 29/3 η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αναμένεται να παρουσιάσει ένα απόσταγμα από αγαπημένα τραγούδια, τόσο από την πρόσφατη όσο και από την διαχρονική της δισκογραφία.

Τραγούδια που έχουν αποτυπωθεί στην ψυχή και την καρδιά του κοινού, τραγούδια που με την φωνή της θα ταξιδέψουν, θα κάνουν τους θεατές να ξεχαστούν, να τραγουδήσουν και να ονειρευτούν.

Μαζί της θα εμφανιστεί ένας πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, ο Γιώργος Περρής, του οποίου η Αλκηστις Πρωτοψάλτη επιμελήθηκε το καινούργιο του CD.

Στην συναυλία θα πλαισιώσουν την δημοφιλή τραγουδίστρια με την τριαντάχρονη και πλέον διαδρομή, οι μουσικοί Θωμάς Κοντογιώργης, Κώστας Καρακατσάνης, Θάνος Σταυρίδης, Άγγελος Παπαδάτος και Αλέξης Κώστας. Πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα μουσικών, πέντε υπέροχους σολίστες με ταλέντο και φαντασία.

Οι καλλιτέχνες υπόσχονται να χαρίσουν μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά τραγούδια, με δυνατές και ρομαντικές στιγμές αλλά και ροκ στιγμιότυπα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ στην πλατεία και 15 ευρώ τα μειωμένα (φοιτητικά και για ανέργους).

Εισιτήρια προπωλούνται στα δισκοπωλεία της Πάτρας, Discover στην οδό Πατρέως 30 και Musical στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture