Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιχειρηματίες και εφοπλιστές υποψήφιοι για το Συμβούλιο Διοίκησης του ΕΜΠ

Επιχειρηματίες και εφοπλιστές υποψήφιοι ...

Διότι η έγνοια για την παιδεία προσθέτει άλλο κύρος...

Ηχηρά ονόματα από τον εφοπλιστικό κόσμο της χώρας, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του πολιτισμού, αλλά και διακεκριμένοι Έλληνες καθηγητές σε ξένα πανεπιστήμια συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των υποψηφίων εξωτερικών μελών στο Συμβούλιο Ιδρύματος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ).

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων έληξε χθες και, σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι εφοπλιστές κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης και Ιωάννης Κούστας, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού κ. Λάζαρος Εφραίμογλου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Εδαφομηχανικής και Γεωτεχνικής Μηχανικής κ. Χρήστος Τσατσανίφος, αλλά και ο καθηγητής αρχιτεκτονικής κ. Τσώμος, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Παρίσι.

Με βάση τις ίδιες πηγές, για την κάλυψη των έξι θέσεων εξωτερικών μελών στο Συμβούλιο Ιδρύματος του ΕΜΠ υποβλήθηκαν συνολικά 36 υποψηφιότητες. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ και για τον λόγο αυτό έως χθες το απόγευμα δεν είχαν ανακοινωθεί επισήμως τα ονόματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις