Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φαβορί η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Dancing with the stars 3 του ΑΝΤ1

Φαβορί η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Danc...

Σημερινό άρθρο στην εφημερίδα Πρωτο Θέμα αναφέρεται στις ερωτικές πιρουέτες και τη σχέση της Αιγιώτισσας ηθοποιού με τον ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη

Δισέλιδο άρθρο αφιέρωμα στην ηθοποιό Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία έλκει την καταγωγή της από το Αίγιο, δημοσιεύει σήμερα Κυριακή 2/12/2012 η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" με τίτλο «Οι ερωτικές πιρουέτες της Ντορέττας».

Το άρθρο κατ’ αρχάς τονίζει ότι η γοητευτική 33χρονη ηθοποιός και παλιά αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και του στίβου, είναι το φαβορί του σώου Dancing with the stars 3» του ΑΝΤ1 και πως «το six pack της είναι το πιο εντυπωσιακό που έχει εμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση από της εποχή της Ελένης Πετρουλάκη. Δύο γιους και ένα διαζύγιο μετά την πρώτη της γνωριμία με τα media, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας συστήνεται ξανά».

Το ιδιαίτερα αναλυτικό άρθρο αναφέρεται στον γάμο της με τον κατά 13 χρόνια μεγαλύτερο της, επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη το καλοκαίρι του 2004, με τον οποίο και απέκτησε δύο γιους που υπεραγαπά, στο διαζύγιο της, το προηγούμενο καλοκαίρι και στις αιτίες που συνέτειναν σε αυτό.

Όπως περιγράφει το άρθρο, την περίοδο που η νεαρή ηθοποιός αναριωτόταν αν θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα της στο θέατρο και τον κινηματογράφο (σημειωτεόν το 2010 έπαιξε στη «Νήσο»), ο σύζυγος της Κώστας Πηλαδάκης αναλάμβανε τη μία επιχειρηματική δραστηριότητα μετά την άλλη ενώ η απόφαση του να πάρει την διοίκηση της ΑΕΛ, ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας, λέγεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την ωραία και καλογυμνασμένη Ντορέττα.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το αναπόφευκτο διαζύγιο συμφωνήθηκε και ήταν συναινετικό για τους δύο πρώην συζύγους και πως τον τελευταίο χρόνο η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι κάτι παραπάνω από φίλοι με τον ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη του «Ταγκό των Χριστουγέννων» και της παράστασης "Γυάλινος κόσμος".

Βέβαια οι δυο τους δεν το έχουν παραδεχτεί ότι είναι ζευγάρι ενώ μόλις μία δυο φορές έχουν θεαθεί μαζί δημόσια. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου που «σκίζει» στο «Dancing with the stars 3» (απόψε στις  21.00 είναι το 3ο live), πριν από δέκα χρόνια πέρασε με εξετάσεις στη δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου και έγινε επαγγελματίας ηθοποιός.

Τη φετινή θεατρική περίοδο υποδύεται στην παράσταση αξιώσεων «Ο κύριος Πούντιλα και ο δούλος του ο Μάττι» στο θέατρο Τζένη Καρέζη της οδού Ακαδημίας, την κόρη του Αφέντη Πούντιλα (Κώστας Καζάκος).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight