Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Αιγιώτες Νίκος Αναδιώτης και Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί εξώφυλλο στο περιοδικό TVBox

Οι Αιγιώτες Νίκος Αναδιώτης και Ντορέττα...

O τίτλος του άρθρου είναι "είναι σέξι και αξίζουν πάνω από 6!"

Κοινό εξώφυλλο στο τεύχος του τηλεοπτικού εβδομαδιαίου περιοδικού TVBox μπήκαν αυτές τις μέρες οι δύο Αιγιώτες στην καταγωγή καλλιτέχνες, Νίκος Αναδιώτης και Ντορέττα Παπαδημητρίου που παίρνουν μέρος στο σώου Dancing with the stars 3 του ΑΝΤ1 και μέχρι στιγμής έχουν πάει πολύ καλά.

Μάλιστα ο χαρακτηριστικός και ενδεικτικός τίτλος του άρθρου-κοινής τους συνέντευξης είναι ότι «είναι σέξι και αξίζουν πάνω από 6 στη βαθμολογία!».

Μάλιστα στο άρθρο του περιοδικού γίνεται λόγος και για την καλή φυσική κατάσταση τόσο της Ντορέττας Παπαδημητρίου όσο και του Νίκου Αναδιώτη μιας και οι δύο γυμνάζονται και έχουν εξαιρετικά σώματα. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μάλιστα για χρόνια ασχολείτο με την ρυθμική γυμναστική και είχε συμμετάσχει και σε αγώνες.

Ο 30χρονος Νίκος Αναδιώτης στη συνέντευξη αυτή στο TVBox τόνισε ότι η Πατρινή στην καταγωγή σύζυγός του, η Βασιλική δεν είχε καμία αντίρρηση για τη συμμετοχή του στο σώου.

“Ήθελα εξαρχής να λάβω μέρος στο “Dancing”, αν, όμως, το Mega είχε αντίρρηση, λόγω του σήριαλ “Βασιλιάδες” θα απαντούσα αρνητικά στην πρόταση” δήλωσε στο περιοδικό TVBox ο Νίκος Αναδιώτης, προσθέτοντας ότι «με τη σύζυγο μου το συζητήσαμε και μου είπε πως αν θέλω να το κάνω, δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα . Πιστεύει ότι είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση και το καλό είναι πως, όταν αποχωρήσω θα έχω τη δυνατότητα να τη μάθω κι εκείνη να χορεύει, ρούμπα, βαλς και όσους άλλους χορούς προλάβω να μάθω».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight