Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 20 Νοεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 20 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Σκορπιός

Το τετράγωνο Σελήνης-Ήλιου μπορεί να προξενήσει διαφωνίες με τους δικούς σας σήμερα, τους οποίους δυσκολεύεστε να προσεγγίσετε. Ωστόσο συνολικά η μέρα θα είναι ήπια, ενώ η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα απ’ το απόγευμα δημιουργεί ιδιαίτερα ονειρικό κλίμα, με το ρομαντισμό αλλά και τη δημιουργικότητα να απογειώνονται.

Τοξότης

Θετικές επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις σήμερα, με το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης να ομορφαίνει το κλίμα και τη διάθεση. Το απόγευμα η Σελήνη θα εισέλθει στους Ιχθείς και θα κάνει σύνοδο με τον ονειρικό αλλά και χαοτικό Ποσειδώνα, γι’ αυτό προσέξτε το μπέρδεμα, τη θολούρα, τις πλάνες και τις παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως

Η ευνοϊκή όψη Σελήνης-Αφροδίτης είναι θετική για τα έσοδα και τα επαγγελματικά σας, ενώ άτομα εξουσίας –κυρίως γυναίκες- λειτουργούν προστατευτικά κι ευεργετικά προς εσάς. Το απόγευμα η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, εισέρχεται στους Ιχθείς και συναντά τον ονειρικό Ποσειδώνα, γι’ αυτό προσέξτε την αφηρημάδα και τη θολούρα.

Υδροχόος

Το τετράγωνο Σελήνης-Ήλιου σήμερα μπορεί να φέρει ορισμένες διαφωνίες με άτομα εξουσίας και με δικούς σας ανθρώπους. Ωστόσο η υπόλοιπη μέρα θα είναι ήπια και θα απολαύσετε τα ωραία πράγματα και τις σχέσεις. Το απόγευμα το κλίμα γίνεται πιο συγκεχυμένο και συγχυσμένο – προσοχή σε οικονομικές πλάνες και μπερδέματα.

Ιχθύες

Μια ήπια μέρα γενικά, ενώ το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας και συναντά τον υπερβατικό Ποσειδώνα, μια σύνοδος ιδιαίτερα ρομαντική, που αυξάνει την διάθεση για ονειροπόληση και φυγή. Είναι ιδανική ωστόσο για ενασχόληση με την τέχνη και την πνευματικότητα. Προσοχή στο αλκοόλ, την αφηρημάδα και τις πλάνες.

Κριός

Μια ήπια και θετική μέρα για το ζώδιό σας. Μέχρι το απόγευμα οι φίλοι και οι παρέες θα είναι μια ωραία επιρροή στη ζωή σας – εύνοια στη δικτύωση και στη συμμετοχή σε ομάδες. Κατόπι η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθείς και η διάθεση θα γίνει πιο εσωστρεφής και κάπως χαοτική – ανάγκη για απόσυρση, φυγή, τέχνη, γιόγκα και διαλογισμό.

Ταύρος

Επαγγελματικά και οικονομικά τονίζονται με θετικό τρόπο μέχρι το απόγευμα και είναι πιθανή μικρή βελτίωση στα έσοδα και στις επαγγελματικές συνθήκες. Κατόπιν η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθείς και συναντά τον ονειρικό Ποσειδώνα, μια όψη ιδανική για ενασχόληση με καλλιτεχνικές και πνευματικές ομάδες. Μικρο-παρεξηγήσεις με φίλους.

Δίδυμοι

Θετικό το πρώτο κομμάτι της μέρας, με την ευνοϊκή όψη Σελήνης-Αφροδίτης να ομορφαίνει το κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Το απόγευμα η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθείς και συναντά τον χαοτικό Ποσειδώνα, γι’ αυτό είναι λογικό να βιώνετε θολούρα και σύγχυση, κάτι που μπορεί να προξενήσει μπερδέματα, κυρίως στα επαγγελματικά.

Καρκίνος

Θέματα οικονομικά τονίζει το πρωί η Σελήνη, τα οποία θα τακτοποιηθούν εύκολα και με ευνοϊκούς όρους. Το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στο ονειρικό ζώδιο των Ιχθύων και συναντά τον υπερβατικό Ποσειδώνα, μια σύνοδος ιδιαίτερα ρομαντική, η οποία ανεβάζει στο μάξιμουμ τη φαντασία και την καλλιτεχνική έμπνευση.

Λέων

Κοινωνικό το πρώτο κομμάτι της μέρας, με επαφές, γνωριμίες, συναντήσεις με συνεργάτες, σε όμορφο κλίμα. Δεν λείπουν κάποιες διαφωνίες, κυρίως με την οικογένεια. Το απόγευμα η Σελήνη αλλάζει ζώδιο, εισέρχεται στους Ιχθείς και συναντά τον ονειρικό Ποσειδώνα και το κλίμα γίνεται ανάλογα ερωτικό αλλά και χαοτικό.

Παρθένος

Έμφαση σε θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινής ρουτίνας δίνει για το πρώτο κομμάτι της μέρας η Σελήνη, με ευνοϊκό τρόπο, κι έτσι τακτοποιείτε εύκολα ό,τι προκύπτει. Ευνοεί και τα έσοδα. Το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθείς και συναντά τον υπερβατικό Ποσειδώνα, μια σύνοδος ιδιαίτερα ρομαντική αλλά προκαλεί και σύγχυση.

Ζυγός

Η ωραία όψη Σελήνης-Αφροδίτης μέχρι το απόγευμα ομορφαίνει τις σχέσεις και τα συναισθήματα, ενώ περνάτε ωραίες στιγμές και στα ερωτικά. Αγάπη και δημιουργικότητα. Κατόπιν το κλίμα γίνεται πιο συγκεχυμένο, με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να προκαλεί ένα μικρό χάος στην εργασία και στη καθημερινότητα. Αφηρημάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being