Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μελίνα των Vegas κατέρρευσε μόλις είδε το... ΣΔΟΕ!

Η Μελίνα των Vegas κατέρρευσε μόλις είδε...

Η τραγουδίστρια έπαθε κρίση πανικού αλλά...

Άνδρες του ΣΔΟΕ αποφάσισαν να ελέγξουν το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, τους «Vegas», με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή να υποστεί κρίση πανικού και να ξεσπάσει σε κλάματα. Όλα ξεκίνησαν όταν τα μέλη του συγκροτήματος πήγαν να απολαύσουν ένα γεύμα με την παρέα τους.

Επειδή η παρέα όμως ήταν μεγάλη και τα μέλη έπρεπε να συζητήσουν και για επαγγελματικά θέματα, άλλαξαν τραπέζι και πήγαν στον εσωτερικό χώρο της ταβέρνας, ώστε να έχει περισσότερη ησυχία.

Την ώρα που η κουβέντα είχε ανάψει, μπήκαν στο μαγαζί τρεις άνδρες του ΣΔΟΕ για να κάνουν έλεγχο σε όλα τα τραπέζια, αν υπάρχουν αποδείξεις. Όταν διαπίστωσαν πως στο τραπέζι που είχαν καθίσει οι Vegas δεν υπήρχε απόδειξη, τους ανακοίνωσαν πως έπρεπε να τους ακολουθήσουν στο τμήμα.

Τότε, η Μελίνα δεν άντεξε την πίεση και ξέσπασε σε κλάματα, χωρίς να μπορεί να ηρεμήσει! Η κρίση πανικού της τραγουδίστριας είχε αποτέλεσμα να τρομάξει τους άνδρες του ΣΔΟΕ!

Όταν όμως το συγκρότημα διαπίστωσε πως πρόκειται για μια καλοστημένη φάρσα του MTV, τα χαμόγελα δεν άργησαν να έρθουν ξανά στα χείλη...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight