Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: "Έκαψαν το σενάριο" στην "Πολιτεία" - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: "Έκαψαν το σενάριο" στη...

Στιγμές γέλιου και αυθορμητισμού

Για δεύτερη φορά μέσα στο καλοκαίρι το «Kάψε το Σενάριο» κατέφτασε στην Πάτρα για μία ανατρεπτική, διαδραστική παράσταση,η οποία δόθηκε χθες στον πολυχώρο Πολιτεία (παλαιά Σφαγεία) στην Ακτή Δυμαίων.

Εκατοντάδες άνθρωποι, κυρίως νεαρής ηλικίας, έδωσαν το παρών και έδειχναν να διασκεδάζουν.

Μετά την πολύ επιτυχημένη χρονιά που είχε η ταλαντούχα ομάδα του «Κάψε το Σενάριο» στο κανάλι Mega, αποφάσισε να βγει από το «χαζοκούτι» και να συναντήσει live το κοινό που κυρίως είναι νεανικό, σε ένα tour ανά την Ελλάδα. Η παράσταση πρωτοπαίχθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Πάτρα στις αρχές Ιουλίου του 2012.

Στην παράσταση πρωταγωνίστησαν οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Βαγιάτας. Ανατρεπτικό χιούμορ, καυστική σάτιρα, γρήγοροι ρυθμοί και οι πιο αστείοι κωμικοί αυτοσχεδιασμοί δημιουργούν ένα πραγματικά εναλλακτικό comedy show. Στο "Κάψε το σενάριο" πέντε ηθοποιοί δημιουργούν ξεκαρδιστικούς αυτοσχεδιασμούς και κωμικά σκετς κι όλα αυτά πάνω σε μια σκηνή μπροστά στο κοινό το οποίο μάλιστα δίνει με ατάκες ή ιδέες στους ηθοποιούς τα θέματα των αυτοσχεδιασμών.

Όπως είχε δηλώσει μιλώντας στο thebest.gr ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς, η παράσταση ακολουθεί τα βήματα και την ίδια λογική της τηλεοπτικής εκπομπής «Κάψε το σενάριο» που έκανε πρεμιέρα στο κανάλι Mega στις αρχές του περασμένου Μαρτίου πετυχαίνοντας υψηλές τηλεθεάσεις ενώ αναμένεται να ξαναξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2013.

«Απλά στην θεατρική παράσταση είναι 15 φορές καλύτερο καθώς δεν κόβεται τίποτα, δεν υπάρχει καθόλου “λογοκρισία” και βέβαια υπάρχει ακόμα πιο έντονη συμμετοχή του κοινού. Η παράσταση συνομιλεί με το κοινό, ο κόσμος ανεβαίνει πάνω στη σκηνή και παίζει μαζί μας. Όπως λέει και ο τίτλος, δεν υπάρχει σενάριο, τίποτε δεν είναι έτοιμο και κάθε παράσταση θα έλεγα ότι είναι αυθόρμητη, μοναδική και μοιάζει σαν ένα πάρτι όπου γνωρίζουμε νέους ανθρώπους. Το κοινό στην κυριολεξία ζητάει το οτιδήποτε. Έχουν υπάρξει φορές που κι εμείς πάνω στη σκηνή παρασυρόμαστε από τις αντιδράσεις του κόσμου και μας έχει πιάσει σπαστικό γέλιο.

Δεν καθοδηγούμε τους θεατές και τους αφήνουμε ελεύθερους να συμμετάσχουν. Από τα πρόσωπα που “έπαιξαν” στην παράσταση και ζητούσε ο κόσμος, ήταν για παράδειγμα τον περασμένο Ιούλιο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ωστόσο στην πορεία ξεχάστηκε. Συνήθως ο κόσμος ζητάει πολιτικά πρόσωπα αλλά και lifestyle που δεν χάνονται από την επικαιρότητα όπως ο Ψινάκης ή η Μενεγάκη. Σε μία πρόσφατη παράσταση μας, πετάχτηκε ένας θεατής από το κοινό και είπε τον Κολοκοτρώνη, εκπλήσσοντας μας! Ακριβώς λόγω της συμμετοχής του κοινού, του διαδραστικού χαρακτήρα και των παιχνιδιών που κάνουμε η παράσταση διαρκεί σχεδόν το διπλάσιο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, φτάνοντας τις 1,5 με 2 ώρες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακαλιάς στο thebest.gr.

Να θυμίσουμε ότι την ιδέα για το “Κάψε το σενάριο” την είχε ο Λάμπρος Φισφής, ο σεναριογράφος του σήριαλ του Mega “Η γενιά των 592 ευρώ” όπου και είχε παίξει ο Δημήτρης Μακαλιάς μαζί με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Χορηγός επικοινωνίας της  παράστασης στην «Πολιτεία» ήταν το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View