Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νονά έγινε η Φαίη Σκορδά- Δείτε φωτό από τη βάπτιση και το παραδοσιακό γλέντι που ακολούθησε

Νονά έγινε η Φαίη Σκορδά- Δείτε φωτό από...

Στο Μέτσοβο

Νονά έγινε η Φαίη Σκορδά το Σάββατο, καθώς βάφτισε τον μονάκριβο γιο της πολύ αγαπημένης της φίλης και στενής συνεργάτιδας επί σειρά ετών, Πολυξένης Καραμίχα. Η Πολυξένη είναι δημοσιογράφος στη Real και αρχισυντάκτρια, εκπομπών, στο κανάλι TV Μακεδονία.

Η βάφτιση  τελέστηκε σε εκκλησία στο  Μετσόβο, στη μία το μεσημέρι του Σαββάτου. Όλα ήταν όμορφα και παραδοσιακά, με καλεσμένους στενούς φίλους και συγγενείς του ζευγαριού. Στο στολισμό της εκκλησίας κυριαρχούσαν το λευκό και το γαλάζιο, ενώ ο μικρός νεοφώτιστος, που πήρε το όνομα Γιώργος, ήταν αρκετά ανήσυχος κατά την διάρκεια της βάπτισης, με την Φαίη Σκορδά, να αναλαμβάνει να τον ηρεμήσει.

Το μυστήριο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του entertv.gr που βρέθηκε εκεί, ξεκίνησε περίπου στις 12, καθώς πριν τη βάπτιση τελέστηκε ο θρησκευτικός γάμος των γονιών του μικρού Γιώργου.

Μετά τη βάπτιση ακολούθησε γλέντι σε γνωστό κέντρο στην περιοχή. Η νονά Φαίη, λαμπερή μέσα στο απλό, μπεζ φόρεμά της, έσυρε πρώτη το χορό και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη. Το παραδοσιακό Μετσοβίτικο γλέντι άναψε γρήγορα, όλοι χόρευαν σε παραδοσιακούς ρυθμούς, ενώ το κρασί έρρεε άφθονό.

Η Φαίη, μαζί με την κουμπάρα της και μητέρα του μικρού Γιωργάκη, Πολυξένη Καραμίχα, δεν σταμάτησαν λεπτό να χορεύουν. Ενώ πολλοί ήταν και οι παλιοί και νέοι συνεργάτες της δημοσιογράφου που ταξίδεψαν στο Μέτσοβο για τη βάπτιση.

Το entertv.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες από όσα έγιναν στην τελετή και το γλέντι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight