Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ερωτευμένοι στην οθόνη και τη ζωή οι Άντριου Γκάρφιλντ και Έμμα Στόουν

Ερωτευμένοι στην οθόνη και τη ζωή οι Άντ...
Μαρτάτος Tάκης

Ο νέος πολυαναμενόμενος Σπάιντερμαν ξεκίνησε επιτυχώς να προβάλλεται στις Αμερικάνικες αίθουσες

Με το «δεξί» φαίνεται να ξεκινά την πορεία της η ολοκαίνουρια ταινία με ήρωα τον άνθρωπο αράχνη-Σπάιντερμαν. Το «The Amazing Spiderman» σε σκηνοθεσία του 38χρονου Μαρκ Γουέμπ (500 days of summer) την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στις Αμερικάνικες αίθουσες, την Τρίτη 3 Ιουλίου, παραμονή της εθνικής εορτής των Αμερικανών (Επέτειος Ημέρας Ανεξαρτησίας) εισέπραξε πάνω από 35 εκατομμύρια δολάρια, νούμερο που θεωρείται αρκετά υψηλό ενώ στη διεθνή αγορά το διάστημα 27 Ιουνίου με 1 Ιουλίου οι εισπράξεις έφτασαν τα 52 εκατομμύρια.

Η πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή που λέγεται ότι στοίχισε κοντά στα 220 εκατομμύρια δολάρια, έχει ήδη λάβει θετικές κριτικές ενώ διαφημίζεται δεόντως και λόγω του ειδυλλίου των δύο νεαρών και γοητευτικών πρωταγωνιστών του, του Αγγλοαμερικανού Άντριου Γκάρφιλντ και της γλυκιάς Έμμα Στόουν που είναι ζευγάρι εδώ και τουλάχιστον οκτώ μήνες και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι. Η ολοκαίνουργια ταινία που έχει νέο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστές (ο Σαμ Ράιμι είχε γυρίσει τις 3 πολύ επιτυχημένες ταινίες ενώ τους βασικούς ήρωες Πίτερ Πάρκερ και Γκουέν είχαν υποδυθεί οι Τομπέι Μαγκουάιρ και Κίρστεν Ντανστ), διαφοροποιείται και στο σενάριο καθώς ξεκινά από την περίοδο που ο Πίτερ Πάρκερ είναι ακόμα μαθητής στο λύκειο.

Ο κακός εδώ είναι ο The Lizard (στο ρόλο ο Βρετανός ηθοποιός Ρις Άιφανς) ενώ τους θείους του Σπάιντερμαν Πίτερ Πάρκερ, Μπεν και Μέι υποδύονται αντίστοιχα δύο αξιόλογοι βετεράνοι ηθοποιοί οι Μάρτιν Σιν και Σάλι Φιλντ (δύο φορές τιμημένη με Όσκαρ ερμηνείας). Στο καστ μετέχει στο ρόλο του πατέρα της Γκουέν, του κάπτεν Τζορτζ Στέισι ο Ντένις Λίρι.

Με αφορμή την έξοδο της ταινίας διοργανώθηκαν επίσημες πρεμιέρες τόσο στο Λονδίνο και το Παρίσι αλλά και τη Νέα Υόρκη, απ’ όπου και η φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές της ταινίας. Το φιλμ μπορεί να διαρκεί δυόμιση περίπου ώρες, ωστόσο όπως γράφτηκε ο χρόνος κυλά γρήγορα καθότι πρόκειται για εξαιρετικά καλοφτιαγμένο φιλμ που δεν κουράζει.

Με αδημονία περιμένουν τη νέα ταινία που έχει βασιστεί στον κόμικ ήρωα του Σταν Λι της Μάρβελ και οι Έλληνες σινεφίλ και φαν. Στην Ελλάδα η ταινία θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Πέμπτη 12 Ιουλίου από την εταιρεία Feelgood Entertainment ενώ στην Πάτρα στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε θα υπάρξει μία πρώτη προβολή σαν αβάντ πρεμιέρ την Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 12 τα μεσάνυχτα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture