Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καλοκαίρι στο Νότο 9 - The Radio Show 2012

Καλοκαίρι στο Νότο 9 - The Radio Show 2012

Stay Cool, & Be, The Revolution!

Αυτό το καλοκαίρι το Ραδιόφωνο αντεπιτίθεται! Τέσσερις ραδιοφωνικοί σταθμοί στην Κρήτη ενώνουν τις δυνάμεις τους για  να μεταδοθεί ζωντανά σε όλο το νησί, το «Καλοκαίρι Στο Νότο 9»!

Καθημερινά εκτός Σ/Κ και από αυτή την Παρασκευή 1η Ιουνίου μέχρι και τις 31 Αυγούστου, μέσα από τις συχνότητες του Λάμψη 92,9 για τον Νομό Ηρακλείου, Madness 95 για το Λασίθι, Ήχο 94,2 για το Ρέθυμνο αλλά και Original 94,4 για τα Χανιά, αποκλειστικότητες, νέα, ζωντανές συνδέσεις με Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και η πιο... δυνατή μουσική θα διαμορφώνουν το Soundtrack στα απογεύματα μας!

Η εκπομπή θα αναμεταδοθεί ζωντανά και στο Σίντνεϊ της Αυστραλίας από το Symban World Radio, στο dusseldorf της Γερμανίας από τον σταθμό GR4U, αλλά και ανά περιπτώσεις στην Νέα Υόρκη από τον Hellas Fm αποτελώντας την πρώτη Ελληνική ραδιοφωνική εκπομπή που θα μεταδίδεται ζωντανά σε 3 χώρες!

Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και Γωγώ Βερίγου είναι έτοιμοι να οδηγήσουν το πιο θετικό καλοκαιρινό κίνημα για άλλη μια χρονιά, με κέφι, χιούμορ και πολύ τρέλα, έως την μεγάλη παγκρήτια συνάντηση για το B.I.G Party Ierapetra Xperience vol.4 του οποίου η ημερομηνία θα ανακοινωθεί στην πρεμιέρα της εκπομπής την Παρασκευή 1 Ιουνίου!

Περισσότερες πληροφορίες από 1η Ιουνίου στο www.kalokairistonoto.com

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight