Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BODY & SOUL

/

Αυτοεκτίμηση: Γιατί μου λείπει; Πώς να αποκτήσω ή να ενισχύσω την αυτοεκτίμησή μου

Αυτοεκτίμηση: Γιατί μου λείπει; Πώς να α...

Σεμινάριο την Πέμπτη 31 Μαΐου


ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ: 5:00μ.μ. – 8:00μ.μ.

ΕΝΟΤΗΤΑ:

Σεμινάρια - Εργαστήρια Προσωπικής Ανάπτυξης  και Αυτογνωσίας για την κατανόηση και τη βελτίωση των σχέσεων μας με τους άλλους.

 

Ψυχοθεραπεύτρια: Μαρία Μαραγκοπούλου, Ψυχοθεραπεύτρια – Κοινωνική Λειτουργός, MScΚοινωνική Ψυχιατρική – Παιδοψυχιατρική Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων

Αυτοεκτίμηση: Γιατί μου λείπει; Πώς να αποκτήσω ή να ενισχύσω την αυτοεκτίμησή μου

 

Όταν κανείς δεν νιώθει αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, τα πράγματα δυσκολεύουν στην ζωή του.

Δεν νιώθει σιγουριά για τις επιλογές και τις αποφάσεις του.

Δεν νιώθει δυνατός στις επαγγελματικές και συντροφικές του σχέσεις.

Δεν νιώθει επάρκεια μέσα στους ρόλους του, ως γονιός, φίλος, σύζυγος κ.λ.π.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να καταλάβουν οι συμμετέχοντες τι φταίει για την έλλειψη αυτοεκτίμησης και τι βοηθά στην απόκτησή της…

 

Η μάθηση και η αυτογνωσία γίνονται παιχνίδι

Δουλεύοντας μέσα σε ομάδες, ατομικά, στην ολομέλεια με μέσα τις ιστορίες, την συζήτηση, τις εικόνες και το μοίρασμα εμπειριών θα διερευνήσουμε μαζί, βήμα – βήμα, πώς μπορούμε στο σήμερα να νιώσουμε μεγαλύτερη εκτίμηση για τον εαυτό μας.

 

Δηλώσεις συμμετοχής έως: Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Κόστος Συμμετοχής: 25 ευρώ, Ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος,  τηλ.: 210-5125600, www.akademeia.gr, e-mail: [email protected], Facebook: Ακαδήμεια Πολιτιστικό Κέντρο (Ομάδα και fan page), Twitter: akademeiagr

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Μαρία Μαραγκοπούλου είναι Ψυχοθεραπεύτρια -  Κοινωνική Λειτουργός (ΜD Κοινωνική Ψυχιατρική – Παιδοψυχιατρική). Η Μαρία Μαραγκοπούλου είναι Ψυχοθεραπεύτρια -  Κοινωνική Λειτουργός.

 

Έχει εξειδίκευση στην Συστημική Προσέγγιση  ως μεθόδου Ψυχοθεραπείας. Είναι αριστούχος κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνική Ψυχιατρική – Παιδοψυχιατρική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Υπήρξε Εργαστηριακός Συνεργάτης του ΤΕΙ Αθήνας. Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες, εργαστήρια, έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων – σεμιναρίων και ημερίδων και έχει δημοσιεύσει άρθρα – ανακοινώσεις - εργασίες σε σχετικά περιοδικά και Επιστημονικά Συνέδρια. Είναι μέλος της ΕΛΕΣΥΘ (Ελληνικής Εταιρίας Συστημικής Θεραπείας) και του ΣΚΛΕ (Συλλόγου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας).

Δουλεύει με μεμονωμένα άτομα – ομάδες – ζευγάρια-οικογένειες στον χώρο της ψυχικής υγείας υλοποιώντας ομάδες θεραπείας, βιωματικά εργαστήρια, ομάδες έκφρασης και δημιουργίας κ.α. Πραγματοποιεί παρεμβάσεις με στόχο την αυτογνωσία, την ψυχοθεραπεία, την συμβουλευτική και υποστηρικτική σε γονείς, εκπαιδευτικούς, νέους, οικογένειες, ζευγάρια, εργαζόμενους που επιθυμούν να κατανοήσουν και να βιώσουν μια ζωή σε αρμονία με τον εαυτό τους και τους άλλους. Από το 2010 συνεργάζεται και με το «Θέατρο Νέων» του Δ. Σεϊτάνη στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια» πραγματοποιώντας σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being