Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η "δραπέτισσα" αγελάδα Υβόννη θα γίνει ταινία

Η "δραπέτισσα" αγελάδα Υβόννη ...

Τριγυρνούσε ελεύθερη από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 και είχε γίνει αληθινή σταρ των μέσων ενημέρωσης.

Στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθούν προσεχώς οι περιπέτειες μιας διάσημης Γερμανίδας δραπέτισσας, της αγελαδίτσας Υβόννης, η απόδραση της οποίας από το σφαγείο και η περιπλάνησή της επί τρεις μήνες στα δάση της Βαυαρίας είχε αφήσει με κομμένη την ανάσα όλη τη χώρα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ η ιστορία της Υβόννης θα αποτελέσει το σενάριο για μια ταινία κινουμένων σχεδίων του Μαξ Χάουαρντ, του παραγωγού πασίγνωστων ταινιών όπως "Ο βασιλιάς των λιονταριών", "Η μικρή σειρήνα" και "Η ωραία και το τέρας".

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι εύγλωττος: "Η αγελάδα το 'σκασε".
Η ιστορία, μιας αγελάδας που το σκάει για να γλιτώσει το σφαγείο, βασίζεται στις περιπέτειες της Υβόννης που είχαν φτάσει να γίνουν πρωτοσέλιδο στις γερμανικές και τις ξένες εφημερίδες, πέρσι το καλοκαίρι.
Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από την εταιρεία Papa Lowe, που θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας και από τον Μίχαελ Αουφχάουζερ, τον ιδιοκτήτη του αγροκτήματος, όπου ζει πλέον η αγελαδίτσα.
Η Υβόννη τριγυρνούσε ελεύθερη από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 και είχε γίνει αληθινή σταρ των μέσων ενημέρωσης.

Η εφημερίδα Bild, μάλιστα, πρόσφερε αμοιβή 10.000 ευρώ σε όποιον κατάφερνε να την πιάσει ζωντανή, όταν έγινε γνωστό ότι οι τοπικές αρχές ενημέρωσαν τους κυνηγούς της περιοχής ότι μπορούσαν ελεύθερα να την πυροβολήσουν και να την σκοτώσουν, επειδή θεωρούσαν ότι συνιστούσε κίνδυνο για την οδική κυκλοφορία.
Σύμφωνα με την Bild οι αρχές είχαν επιστρατεύσει τους συγγενείς της Υβόννης, την αδελφή της Βάλραουτ και το γιο της Φρίζι, αλλά και έναν ταύρο, τον Ερνστ, σε μια προσπάθεια να την καλοπιάσουν. Όλες οι προσπάθειες αποδείχτηκαν μάταιες.

Τελικά, η Υβόννη πλησίασε μόνη της τέσσερα μοσχαράκια που έβοσκαν σε ένα λιβάδι, ίσως επειδή αισθάνθηκε μοναξιά μετά από 100 ημέρες μακριά από τους δικούς της...

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις