Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Ψαρράς: «Μεγάλωσα με φοβερό κόμπλεξ»

Νίκος Ψαρράς: «Μεγάλωσα με φοβερό κόμπλεξ»

Τι είπε σε συνέντευξή του

 

Για τα χρόνια που πέρασε στην Αμερική, τις δυο μεγάλες σχέσεις που έκανε στην προσωπική του ζωή αλλά και για το πώς ήταν ως έφηβος μίλησε ο Νίκος Ψαρράς σε συνέντευξή του.«Μεγάλωσα με φοβερό κόμπλεξ για εμένα, για το πώς είναι η εμφάνισή μου. Ακόμα και τώρα, όταν μπαίνω σε μέρη με κόσμο και βλέπω ότι κάποιοι με κοιτάνε, σφίγγομαι. Με το χέρι στην καρδιά, δεν με θεωρώ ωραίο. Στην εφηβεία ήμουν ατσούμπαλος. Δεν άρεσα. Μια ζωή εγώ ήμουν ερωτευμένος και μια ζωή εγώ έτρωγα χυλόπιτες» εξήγησε ο 40χρονος ηθοποιός, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν.

«Δεν ξέρω αν παντρευτώ. Πέρασα μια φάση τα τελευταία πέντε χρόνια που το ήθελα πολύ. Είχα και δύο μεγάλες σχέσεις που πήγαιναν προς τα εκεί. Θα ήθελα να κάνω παιδιά. Μακάρι να έρθει ο γάμος. Θα ήθελα πολύ να κάνω ένα παιδί, αλλά να είναι καρπός έρωτα» τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

«Βαθιά ερωτευμένος και με πολλή αγάπη ήμουν μόνο σε μία σχέση, αυτή δεν είναι στην Ελλάδα, είναι στην Αμερική. Καψούρα, αγάπη, πέντε υπέροχα χρόνια περάσαμε μαζί, ωραία συνύπαρξη» αποκάλυψε ο Νίκος Ψαρράς.

Για την επαγγελματική του ζωή στην Αμερική, θυμήθηκε: «Τα πράγματα δεν ήρθαν εκεί όπως τα περίμενα. Δούλεψα, αλλά όχι όσο θα δούλευα αν ήμουν στην Ελλάδα, με πολύ κόπο. Με έστελναν σε οντισιόν ,σε διαφημιστικά σε ένα κοτοπουλάδικο στη Νεμπράσκα και αναρωτιόμουν “τι κάνω Θεέ μου;”, και με απέρριπταν κιόλας…» και συνεχίζει: «Στο Λος Άντζελες τους πρώτους οκτώ μήνες είχα πολλές οντισιόν και με απέρριπταν συνέχεια. Έλεγα ότι έχω κάνει λάθος, δεν είμαι καλός».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight