Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Η Mini Raxevsky βραβεύεται με το «Προϊόν της Χρονιάς 2011» για την κοριτσίστική της συλλογή, από τη Walt Disney Company!

Η Mini Raxevsky βραβεύεται με το «Προϊόν...

Girls Apparel-Product of the Year Award 2011

Η Mini Raxevsky Α.Ε κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε όλους τους αδειούχους της The Walt Disney Company στην Ευρώπη και να κερδίσει το βραβείο «Girls Apparel - Product of the Year 2011» στο Disney Fashion and Home EMEA Global Summit 2011 που διεξήχθη στα κεντρικά γραφεία της Walt Disney στο Λονδίνο.

Το βραβείο ξεχωρίζει τη Mini Raxevsky που κατέκτησε τη διάκριση της «Collection της Χρονιάς» με την εξαιρετικά εντυπωσιακή κοριτσίστικη συλλογή Girls Apparel - Walt Disney την οποία σχεδίασε και παρήγαγε για τη χρονιά 2011.

Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται για πρώτη φορά σε Ελληνική εταιρεία και ενισχύει την παρουσία της Mini Raxevsky, αλλά και της Ελλάδας στο σύνολό της, στο εξωτερικό. Η Mini Raxevsky σε συνέχεια των «Marketing Award» και «Best Partner of the Year Award for 2010» που έχει λάβει από τη Disney, συνεχίζει την σταθερά ανοδική της πορεία και χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της εκπροσωπώντας υπερήφανα την Ελλάδα στο χώρο της παιδικής μόδας.

Στόχος της εταιρείας είναι να συνεχίσει να προσφέρει  - σε παγκόσμιο επίπεδο -  προϊόντα άριστης ποιότητας και σχεδιασμού με μότο της το «Value for Money». Με 40 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό η Mini Raxevsky παίρνει μεγάλο προβάδισμα και σχεδιάζει με αισιοδοξία και δυναμική την επέκταση της εταιρείας μέσα στο 2012 να είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View